6.10.2022  Klo 12:00

Ikäihmisten ulkoilupäivä a´la Laihia

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille ikäihmisille, eläkeläisille ja heidän seuralaisillen ja avustajilleen. Tilaisuus on avoin ja kaikille maksuton. Vietämme hauskan iltapäivän yhdessä liikkuen ja nauttien luonnosta pururadan maastossa kukin omien voimavarojen mukaan, leikkien ja kisaillen perinneleikkejä ja -pelejä. Paistamme makkaraa laavun nuotiolla, nautimme toistemme seurasta, tapaamme vanhoja tuttuja ja kohtaamme uusia kasvoja. Kaffittelemme luonnossa tai huoltorakennuksen suojassa yhdessä sääolosuhteista riippuen. Jutustelemme mukavia ja vaihdamme kuulumisia.
Ennen kaikkea hyödynnämme Laihian kunnan aivan upeita ulkoliikunta mahdollisuuksia kirkonkylän pururadan maastossa, kierrämme pienissä ryhmissä tasatunnein pururataa, tutustumme monille varsin uuteen porraskävelyyn ja pururadan kuntovälineisiin ja fasiliteetteihin ohjaajan opastuksella,
Pientä kisaa unohtamatta, jokaisella on mahdollisuus tutustua ja testata taitonsa jo perinteisissä kansan leikeissä, pihapeleissä ja aivan uudessa “Laihian Lantin” -heittokisassa. Parhaille taitajille on luvassa myös arvoisensa hyvät laihialaiset palkinnot.
Laihian kunnan liikuntakoordinaattori Joonas Koskinen piristää meitä ohjatulla liikuntatuokiolla klo 13. pururadan kentällä.
Tapahtuman järjestäjänä toimiin aktiivinen Eläkeliitto Laihian ry. Tervetuloa kaikki, ota mukaan myös kaverisi, hyvä ystävä tai naapuri ja iloinen liikunnallinen mieli ja into ulkoilla koko Suomen iäkkäiden ulkoilupäivänä. Tervetuloa, nähdään.
Eläkeliitto Laihia ry. pst.

6.10.2022  Klo 12:00

Laihian kirkonkylän pururata Ampujantie 28, Laihai

Eläkeliitto Laihia ry.
pj Hilkka Kankaanpää
040 821 7561

Eläkeliitto Laihia ry.
pj Hilkka Kankaanpää
040 821 7561

laihia